Binoclu Lunt Engeneering 11x70 Magnesium

pagina anterioara

Binoclul Lunt Engeneering 11x70 Magnesium se poate dovedi cel mai bun prieten al unui astronom amator. Iesiti afara si scanati cerul cu un astfel de binoclu pentru a descoperi comete, galaxii, roiuri de stele si multe altele. Va puteti bucura de binoclul Lunt si in timpul zilei, in timpul observatiilor in natura. Acest binoclu mare, cu obiective de 70mm, este foarte portabil fiind companionul perfect in orice drumetie, fie ca aveti sau nu cu dumneavoastra un trepied.

Optica. Inima unui binoclu este reprezentata de elementele optice. Nu conteaza cat de frumos arata un binoclu sau cat costa, important este cat de clare sunt imaginile, cat de fidel sunt redate culorile. Binoclurile Lunt Engeneering Magnesium, indiferent de puterea lor de marire sau de diametrul obiectivelor, folosesc prisme Bak4 care asigura un contrast excelent si dau imagini clare pe intregul camp vizual. Straturile antireflex care acopera toate suprafetele optice sporesc calitatea finala a imaginii, producand imagini in culori fidele realitatii.

click pentru imagine mai mare

Pret cu TVA: 2670 RON

Disponibilitate: la comanda

 

Waterproof. Binoclurile Lunt sunt capabile sa reziste 30 de minute in apa, la o adancime de 1 metru, fara ca apa sa patrunda in interior. Nu veti intampina niciun fel de problema daca binoclul este stropit cu apa sau este tinut in poaie. Interiorul umplut cu azot nu permite formarea condensului.

Magneziu. Corpul binoclurilor este este fabricat din magneziu, cel mai usor element dintre metale. Magneziul este recunoscut pentru soliditatea sa si pentru rezistenta impotriva coroziunii. Corpul de magneziu este imbracat in cauciuc pentru protejarea binoclului si pentru a asigura o prindere mai buna. Focusul se realizeaza ajustand individual fiecare ocular. Un port pentru adaptorul de trepied este localizat pe podul dintre cele doua obiective si este acoperit cu un capac de metal. Desurubati acest capac pentru a avea acces la port.

Relief ocular. Lunt Engeneering 11x70 are un relief ocular confortabil de 23mm. Termenul de relief ocular se refera la distanta la care ochii trebuie sa se afle fata de ocular pentru a putea fi observata intreaga imagine produsa de binoclu. Daca purtati ochelari si doriti sa faceti observatiile cu ei, relieful ocular este foarte important. Avand un relief ocular bun, tot ce va trebui sa faceti in acest caz este sa impaturiti cupele de cauciuc.

Accesorii. Toate binoclurile se livreaza cu adaptor trepied, genata de transport Cordura, curea de gat, capace pentru oculare si obiective.

Caracteristici optice

Model 11x70
Putere de marire 11x
Diametrul obiectivelor 70mm
Diametrul pupilei de iesire 6.4mm
Camp vizual angular 4.8 grade
Camp vizual la 1000m 84mm
Relief ocular 23mm
Distanta minima de focalizare 10m
Straturi antireflex obiective Fully Multi-Coated
Straturi antireflex prisme Fully Multi-Coated
Tip prisme Porro
Material prisme Bak4
   
Caracteristici mecanice  
   
Distanta interpupilara minima 56mm
Distanta interpupilara maxima 74mm
   
Dimensiuni  
   
Greutate 1974g
   
Caracteristici speciale  
   
Curea da
Capace da
Adaptor metalic trepied da
Cupe de cauciuc care se pot impaturi da
Geanta de transport da
   
Garantie 2 ani


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara