Binoclu Lunt Engeneering 7x50 Magnesium

pagina anterioara

Daca sunteti in cautatarea unui binoclu care poate fi folosit in majoritatea situatiilor, ati gasit ceea ce cautati: modelul 7x50 Magnesium de la Lunt Engeneering. Cu un diametru al obiectivelor de 50mm si o putere de marire 7x, o raza de lumina de 7.1mm va ajunge la ochiul dumneavoastra, dimensiune ce coincide cu maximul diametrului pupilei umane. Mai multa lumina, inseamna mai multe detalii, in special in conditii slabe de iluminare.

Inima unui binoclu o reprezinta partea optica. Nu conteaza cat de frumos arata un binoclu sau cat costa, important este cat de clare sunt imaginile, cat de fidel sunt redate culorile. Binoclurile Lunt Engeneering Magnesium, indiferent de puetrea lor de marire sau de diametrul obiectivelor, folosesc prisme Bak-4 care asigura un contrast excelent si dau imagini clare pe intregul camp vizual. Straturile antireflex care acopera toate suprafetele optice sporesc calitatea finala a imaginii, producand imagini in culori fidele realitatii.

click pentru imagine mai mare

Pret cu TVA: 1575 RON

Disponibilitate: la comanda

 

Binoclurile Lunt sunt capabile sa reziste 30 de minute in apa, la o adancime de 1 metru, fara ca apa sa patrunda in interior. Nu veti intampina niciun fel de problema daca binoclul este stropit cu apa sau este tinut in poaie. Interiorul umplut cu azot nu permnite formarea condensului

Corpul binoclurilor este este fabricat din magneziu, cel mai usor element dintre metale. Magneziul este recunoscut si pentru puterea sa si pentru rezistenta impotriva coroziunii. Corpul de magneziu este imbracat in cauciuc pentru protejarea binoclului si pentru o prindere mai buna. Focusul se realizeaza ajustand individual fiecare ocular. Un port pentru adaptorul de trepied este localizat pe podul dintre cele doua obiective si este acoperit cu un capac de metal. Desurubati acest capac pentru a avea acces la port.

Lunt Engeneering 7x50 are un relief ocular confortabil de 23mm. Termenul de relief ocular se refera la distanta la care ochii trebuie sa se afle fata de ocular pentru a putea fi observata intreaga imagine produsa de binoclu. Daca purtati ochelari si doriti sa faceti observatiile cu ei, relieful ocular este foarte important. Avand un relief ocular bun, tot ce va trebui sa faceti in acest caz este sa impaturiti cupele de cauciuc.

Toate binoclurile se livreaza cu adaptor trepied, genata de transport Cordura, curea de gat, capace pentru oculare si obiective.

Caracteristici optice

Model 7x50
Putere de marire 7x
Diametrul obiectivelor 50mm
Diametrul pupilei de iesire 7.14mm
Camp vizual angular 7.5 grade
Camp vizual la 1000m 131m
Relief ocular 23mm
Distanta minima de focalizare 5m
Straturi antireflex obiective Fully Multi-Coated
Straturi antireflex prisme Fully Multi-Coated
Tip prisme Porro
   
Caracteristici mecanice  
   
Distanta interpupilara minima 56mm
Distanta interpupilara maxima 74mm
   
Dimensiuni  
   
Greutate 1.3kg
   
Caracteristici speciale  
   
Curea da
Capace da
Adaptor metalic trepied da
Cupe de cauciuc care se pot impaturi da
Geanta de transport da
   
Garantie 2 ani


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara