Instrument pentru ghidaj off-axis ATIK OAG

pagina anterioara

Pentru ghidajul monturii prin telescopul principal ATIK a dezvoltat un instrument pentru ghidaj off-axis ce are toate caracteristicile unui accesoriu profesional bine proiectat si realizat. Adaptorul dispune de o prisma reglabila ce permite alegerea unei stele de ghidaj, dar suficient de mica incat mentine posibilitatea de a folosi pe traseul principal al adaptorului camere ccd cu senzori de diferite marimi, de la cei mici, VGA, pana la cei mari, echivalenti cu un full-frame, 35mm.

Adaptorul pentru ghidaj off-axis mai beneficiaza si de un sistem fin si precis pentru focalizare, cu trei inele de lungimi diferite astfel ca diferite tipuri de camere ccd sa poata atinge focusul cu diferite tipuri de autoguider-e.

Interfata cu roata de filtre EFW2 este perfecta: la montare, nu exista niciun spatiu intre cele doua accesorii, mentinand backfocus-ul total la minim. Fixarea de roata de filtre EFW2 se face cu suruburi, astfel incat asigura soliditate maxima.

Pentru montarea adaptorului de ghidaj off-axis la alte camere sau adaptoare pe filet T2 exista un adaptor special creat - adaptorul T2 pentru camere-OAG.

 

Adaptorul care intra in focalizator este pe formatul 2".

  • Specificatii

Greutate: aproximativ 180g

Diametru intern liber: 54mm

Denumire

Pret (TVA inclus)

Disponibilitate

Adaptor pentru ghidaj off-axis Atik Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi
Adaptor pentru ghidaj off-axis Atik pentru Atik One
Adaptor T2 pentru camere - OAG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara