Lentila Barlow 2X VIP modulara -

Baader Planetarium

pagina anterioara

Lentila Barlow 2X VIP este un sistem barlow foto-vizual de inalta calitate. Ea are o constructie modulara, alcatuita din mai multe elemente ce permit configurarea ei pentru aplicatii vizuale si fotografie multiple.

click pentru imagine mai mare

Lentila Barlow VIP a fost proiectata pentru utilizare in focalizatoare de 1,25", insa include o sectiune de 2" ce permite folosirea ei directa, fara nici un adaptor, in focalizatoare de 2". Lentila accepta oculare pe formatul 1,25". Adaptorul pentru fixarea ocularelor foloseste un mecanism de compresie actionat de doua suruburi placate cu nichel ce fixeaza precis si nu zgarie ocularul. Suprafetele interne ale tubului sunt complet diafragmate si innegrite pentru a elimina reflexiile si a absorbi orice lumina rebela. Suprafetele metalice sunt prelucrate cu atentie si eloxate, imbinarile fiind precise.

Partea principala a lentilei Barlow VIP este un dublet negativ air-spaced apocromat ce produce un camp plat. Diametrul mare de 24mm minimizeaza vignetarea, astfel ca poate fi folosita cu oculare cu stop de camp larg si pentru astrofotografie cu camere CCD sau DSLR. Ambele elemente sunt slefuite la standarde foarte stricte si sunt acoperite cu cele mai bune straturi antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina pe toate suprafetele (7 straturi pe fiecare suprafata, fully multicoated), reflexiile pe suprafata ramase fiind sub 0,2%. Imaginea produsa prin utilizarea acestei lentile barlow este clara, cu un contrast mare, lumina fiind aproape neafectata de trecerea prin dubletul apocromat.

Pentru mai multe detalii privind constructia modulara si posibilitatile de combinare a lentilei Barlow Vip cu diferite accesorii consultati schema disponibila aici.

 

Model

Pret cu TVA Disponibilitate

Lentila Barlow 2X VIP

870 RON

in stoc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara