Inele T - Baader Planetarium

pagina anterioara

Inelele T sunt utilizate pentru a cupla o camera foto DSLR sau SLR la filetul T existent pe focalizatoare sau alte adaptoare. Intrucat fiecare producator de camere foto foloseste diametre si metode de fixare unice, inelele T sunt construite specifice fiecarui producator.

Inelele T de la Baader Planetarium se remarca prin precizia prelucrarii mecanice si a innegririi suprafetelor, acestea fiind superioare calitativ inelelor generice comercializate de alti producatori/vanzatori. Inelele T se infileteaza fara joc pe filetul T standard.

click pentru imagine mai mare

 

Model

Pret cu TVA Disponibilitate
Inel T Canon EF (EOS) Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi
Inel T Minolta AF si Sony
Inel T Nikon
Inel T Olympus OM
Inel T Pentax K

 

Inele T scurte

Noile inele T de la Baader Planetarium introduc un traseu optic de doar 1mm. Inelele T sunt utilizate pentru a cupla o camera foto DSLR sau SLR la filetul T existent pe focalizatoare sau alte adaptoare. In acest moment este disponibil doar modelul pentru aparate Canon DSLR cu montura EOS.

 

Model

Cod Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi
Inel T Canon scurt

2408318

 

Inel T 4/3

Inelul adaptor T2  4/3 este necesar pentru cuplarea noilor aparate foto mirorrless la telescoapele astronomice pe filet T2.

Model

Cod Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi
Inel T 4/3

2408329

 

Inel T micro 3/4 cu extensie 19mm

Este un adaptor pentru camere mirrorless care permite conectarea unui obiectiv  cu un back-focus de 55mm. Pentru a folosi adaptorul in domeniul astronomiei, el se livreaza cu o extensie de 19mm  care poate fi indepartata astfel incat camerele mirrorless cu adaptoare scurte vor avea o distanta pana la filetul T2 de 36mm.

 

 

 

 

 

 

 

Model

Cod Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi
Inel T micro 4/3 cu extensie 19mm

2408330

inapoi la pagina anterioara