Adaptor universal pentru fotografie digitala

Micro Stage II - Baader Planetarium

pagina anterioara

Daca aveti o camera digitala la care nu i se poate scoate obiectivul sau cu un obiectiv mare sau o camera DSLR pe care doriti sa le utilizati la fotografie afocala prin ocular atunci adaptorul Microstage II este solutia pentru rezolvarea tuturor problemelor de fixare si reglaj al oricarei camere pe orice telescop, luneta sau binoclu.

click pentru imagine mai mare

Adaptorul Microstage II se poate monta la orice oculare cu un diametrul al tubului extern cuprins intre 29mm si 63mm, practic aproape toate ocularele pe formatul 1,25" si 2" existente. Adaptorul se poate ajusta pe toate directiile astfel incat axa optica a obiectivului aparatului foto sa se poata alinia cu axa optica a ocularului. Cu adaptorul Microstage II problema vignetarii ocularelor este de domeniul trecutului: puteti monta adaptorul la oculare cu o pupila de iesire suficient de mare pentru a nu aparea vignetare.

Pentru detalii si sugestii de utilizare puteti descarca brosura informativa Microsatage II (in engleza, necesita Acrobat Reader pentru vizualizare)

Model

Pret cu TVA Disponibilitate
Adaptor universal pentru fotografie digitala Micro Stage II 29-63mm 230 RON in stoc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara