Montura tangentiala Stronghold

pagina anterioara

Montura tangentiala Stronghold - Baader Planetarium

Montura tangentiala Stronghold  a fost creata de Baader Planetarium ca un raspuns la nevoie astrofotografilor pentru o montura piggyback solida incat sa sustina sigur si fara trepidatii si sa permita in acelasi timp ajustari fine pentru teleobiective mari si mici lunete pentru astrofotografie sau pentru ghidaj. Montura Stronghold poate sustine echipamente de pana la 7 kg. Montura poate fi fixMontura tangentiala Stronghold neagra - Baader Planetariumata pe telescop in mai multe modalitati, pe ambele parti, in functie de tipul de telescop si barele de montare disponibile. Reglajul fin pe ambele axe se realizeaza prin rotirea a 4 suruburi, cate 2 pe fiecare axa, care imping ansamblul contra unui pin metalic: un surub se strange, in timp ce celalalt se desface. Intervalul de reglaj fin este de +/- 23 grade pe azimut si +/- 35 grade pe altitudine. Axa Altitudinii poate fi reglata rapic cu ajutorul unei tije care strange/desface axa; dupa inclinarea ei la pozitia aproximativa dorita axa se strange inapoi, dupa care reglajele fine se pot face folosind cele doua suruburi. Greutatea monturii este de 640 grame, fiind realizata din duraluminiu. Mai jos puteti vedea cateva configuratii de utilizare a monturii Stronghold.

Continutul pachetului standard: montura tangentiala Stronghold, tija de reglaj, suport pentru tija de reglaj, reducator 3/8" la 1/4", clema eq tip coada de randunica V (pentru bare Vixen/Celestron/SkyWatcher), surub foto 1/4"

Montura tangentiala Stronhold poate fi upgradata sa contina 2 cleme eq tip coada de randunica prin instalarea kitului optional de adaptoare V. Pentru instalarea monturii Stronghold pe o sina 3" Losmandy este necesara o clema 3" optionala.

 

Model    
Montura tangentiala Stronghold - culoare albastra Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi
Montura tangentiala Stronghold - culoare neagra Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi
Kit adaptoare clema EQ V

cod 2450317

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi
Clema 3" Losmandy

cod 2450316

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara