Solutie de curatat si microfibra Optical Wonder -

Baader Planetarium

pagina anterioara

Solutia de curatat Optical Wonder de la Baader Planetarium este una dintre cele mai bune solutii de curatat lentile si obiective si singura recomandata de noi si Baader Planetarium pentru curatarea ocularelor, filtrelor, refractoarelor, meniscurilor corectoare sau placii corectoare Schmidt. Solutia curata foarte bine uleiurile si alti contaminanti organici de pe straturile antireflex, nelasand nici un reziduu. Dincolo de o solutie de curatat foarte buna, ingredientele cu proprietati antibacteriene din solutie previn aparitia si dezvoltarea ciupercilor ce distrug straturile antireflex.

click pentru imagine mai mare

Solutia de curatat Optical Wonder o folosim pentru majoritatea situatiilor de curatare intalnite in activitatea noastra atat in atelier, cat si pe camp pentru curatarea ocularelor, prismelor, obiectivelor refractoarelor si a oglinzilor dielectrice (Atentie: Curatarea oglinzilor telescoapelor se realizeaza folosind doar apa cu putin detergent lichid dizolvat. Nu folositi solutii de curatat si microfibra pentru curatarea oglinzilor!). Solutia Optical Wonder curata rapid, nu necesita stergerea excesiva a elementelor optice si nu lasa reziduri in urma.

Pentru curatarea ocularelor, prismelor si a obiectivelor refractoarelor folositi doar solutie Baader Optical Wonder urmand cu atentie instructiunile. E singura solutie de curatat optica pe care o recomandam.

Microfibra Optical Wonder de la Baader Planetarium este facuta dintr-o microfibra de calitate mai buna decat cele care se vand la magazinele foto sau de ochelari. Utilizata impreuna cu solutia de curatat Optical Wonder face sigura si usoara curatarea lentilelor. Intotdeauna curatarea elementelor optice se face impregnand usor o parte din microfibra cu solutia de curatare. Nu incercati sa curatati lentilele folosind microfibra uscata: agentul de curatare este solutia, microfibra doar absoarbe mizeria dizolvata de solutie. Curatarea se face prin miscari fine, fara a exercita presiune pe lentile, pe zone mici, cu miscari circulare si fara a insista prea mult pe o zona. Dupa curatarea unei zone utilizati alta parte curata a microfibrei. Pentru instructiuni detaliate de curatare va rugam descarcati ghidul de curatare scris de Thomas Baader: Cleaning Optics by Thomas Baader (in engleza, necesita Acrobat Reader pentru deschidere).

Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru eventualele pagube produse in urma utilizarii gresite a  solutiei si microfibrei Baader Optical Wonder sau folosind o tehnica incorecta de curatare. Experienta noastra a aratat ca folosind o tehnica de curatare corecta solutia si microfibra nu zgarie elementele optice.

 

Model

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi
Solutie de curatat Optical Wonder
Microfibra de curatat Optical Wonder

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara