Cautator SkySurfer III - Baader Planetarium

pagina anterioara

 

SkySurfer III este o luneta cautatoare construita ca raspuns la mult raspandita luneta SkyPointer/StarPointer cu punct rosu chinezeasca. Este o versiune mai scumpa insa mult imbunatatita. Are o apertura de 30mm (fata de 20mm), lentila este protejata de straturi care impiedica aparitia condensului. Lentila cu o marire de 1X nu permite aparitia fenomenului de glare (reflexii interne la obiecte luminoase) si are un excelent indice de transmisie a luminii. Problema intensitatii "luminii rosi" este foarte bine controlata.

SkySurfer III va ajuta sa gasiti cu usurinta obiecte care se afla pe cerul noptii.

Dimensiuni: 142 x 35 x 65 mm Greutate: 72g

Se livreaza impreuna cu trei adaptoare astfel incat este compatibila cu aproape orice telescop existent.

Cod comanda: 295 7300

Pret cu TVA: 150 RON

Disponibilitate: la comanda

 

Luneta cautatoare SkySurfer V

SkySurfer V este o luneta cautatoare cu punct rosu,  construita in totalitate din metal, rezistenta la apa si la socuri.

Luneta SkySurfer V este de fapt o luneta cautatoare militara adaptata pentru folosirea in domeniul astronomiei. Este mai usoara de cat varianta militara si are o optica special construita pentru a privi cerul noptii prin ea. Luneta nu are marire optica, iar intensitatea luminii ledului rosu poate fi ajustata pentru a avea rezultate optime pe timpul noptii. Lentila este si protejata impotriva aparitiei fenomenului de condens.

Privind prin luneta cautatoare SkySurfer V nu veti observa efectul de reflexii parazite. In plus, suprafetele anti-reflexive ale lentilei asigura o transmisie excelnta a luminii astfel incat cautarea stelelor devine mult mai usoara. Chiar si in cazul in care detineti o montura GOTO, o luneta cu astfel de performante este extrem de utila deoarece veti putea realiza o aliniere initiala extrem de precisa.

Apertura lunetei este de 47mm.

 

 

 

 

Cod comanda: 295 7310

Pret cu TVA: 490 RON

Disponibilitate: la comanda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara