Trepied Astro & Nature - Baader Planetarium

pagina anterioara

Trepiedul Astro&Nature a fost proiectat pentru utilizarea cu binocluri mari (70-100mm apertura), lunete terestre, refractoare astronomice mici (60-80mm apertura) si aparate foto dslr cu o greutate maxima de 3kg. Trepiedul este ideal pentru utilizare cu binocluri stand in picioare, inaltimea maxima la care poate fi extins fiind de 189cm. Capul fluid al trepiedului se poate inclina pe 3 directii (fata/spate, lateral, stanga/dreapta), manerele mari asigurand o miscare precisa a acestuia si fiind pozitionate pentru a putea manipula trepiedul cu ambele maini in acelasi timp.

Picioarele trepiedului sunt duble si asigura o stabilitate mare, fara trepidatii. Acest trepied a fost special optimizat de Baader pentru a fi extrem de solid si rigid, astfel ca in urma comparatiilor cu trepiede asemanatoare ca si greutate si capacitate cu picioare din fibra de carbon putem spune ca acestea din urma nu sunt mai rigide decat trepiedul Astro&Nature.

Capul trepiedului se poate demonta, iar in locul lui se poate fixa pe filetul 1/4" furnizat orice alt instrument pentru o si mai mare stabilitate. Sub trepied se pot fixa contragreutati suplimentare pe coloana centrala pentru a creste stabilitatea.

Caracteristici:

Inaltimea maxima: 189cm

Greutatea cu capul montat: 3 kg

Dimensiuni in geanta: 80 x14 x 12 cm

Geanta de transport inclusa

Cod: 245 1020 Pret cu TVA: 890 RON

Disponibilitate: in stoc


Cap cu bila pentru trepied

Accesoriu pentru trepiedul Astro & Nature

Pentru instrumente si aparate foto grele pana la 3 kg

 

Cod: 245 1205 Pret cu TVA: 215 RON

Disponibilitate: la comanda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara