Software Bisque - seria TheSky

pagina anterioara

TheSky6 Professional Edition

TheSky6 Professional Edition este utilizat de mai multe observatoare sau controloare de telescoape astronomice decat orice alt software de astronomie. Timp de 25 de ani TheSky a fost parterul ideal al astronomilor din intreaga lume, in toate demersurile lor.

TheSky6 Professional Edition este un planetariu integrat cu un sistem de control al telescopului, contine o baza de date exhaustiva, plina de informatii despre cerul noptii, totul accesibil la viteze incredibile si cu o redare grafica ireprosabila. Luati in cosiderare si alte unelte ingenioase precum Moon Viewer, Eclipse and Conjunction Finders, Data Wizard, Image Link si veti intelege de ce TheSky6 Professional Edition este considerat motorul astronomiei.

TheSky6 reprezinta cea mai importanta revolutie in software-ul de astronomie de la introducerea sa acum mai bine de doua decenii. TheSky6 este uimitor din punct de vedere vizual, este mai puternic, mai usor de folosit decat multe planetarii si are baze de date mai mari si mai exacte decat toate programele precedente.

Pret (TVA inclus): 280 Euro

Disponibilitate: la comanda

 

TheSkyX Serious Astronomer Edition

TheSkyX Serious Astronomer Edition nu este doar  un program de planetariu complet, ci si un instrument precis de control al telescopului.

Cu TheSkyX Serious Astronomer Edition se pot planifica cu usurinta sesiunile de observare, se pot descoperii obiecte ceresti foarte indepartate, printa harti ale cerului de care va puteti bucura impreuna cu prietenii sau familia. Toate acestea vor face ca pasiunea dvs. pentru astronomie sa va aduca multe ore de distractie.

TheSkyX Serious iti asigura accesul la milioane de obiecte ceresti: planete, asteroizi, comete, sateliti artificiali, stele, obiecte deepsky. Aveti posibiliatea de urmari o simularea hartii cerului pentru orice moment intre 4712 BC si 10000AD si pentru orice locatie.

TheSkyX Serious Astronomer Edition este disponibil, si ruleaza rapid, atat pe Windows cat si pe Mac OS.

Imagini cu programul

click pentru imagine mai mare

click pentru imagine mai mare

Pret (TVA inclus): 170 Euro

Disponibilitate: la comanda

 

TheSkyX Student Edition

TheSkyX Student Edition este un program echipat cu toate intrumentele de baza pentru a aduce profunzime preocuparilor dumneavoastra astronomice.

TheSkyX Student Edition este un instrument cuprinzator care ofera o multime de optiuni. Cu ajutorul sau puteti dezvolta in mod activ o intelegere a bazelor astronomiei. Veti putea cunoaste constelatii, privi miscarea planetolor sau participa la eclipse de Luna sau de Soare. Cu ajutorul unui simplu click veti putea identifica planete, stele sau alte mii de obiecte interesante.

Imagini cu programul

click pentru imagine mai mare

click pentru imagine mai mare

Pret (TVA inclus): 99 Euro

Disponibilitate: la comanda

inapoi la pagina anterioara