Astrograf PW24-RC PlaneWave

pagina anterioara

PW24-RC este un astrograf Ritchey-Chretien (RC) de 24 inch (0.61m) cu un raport focal f/6.5. Astrograful are un design dual truss cu fibra de carbon, trei ventilatoare de racire pentru partea din spatele oglinzii principale si 4 ventilatoare pentru partea din fata a oglinzii principale . PW20-RC cantareste 109 kilograme si se livreaza standard cu o placa neagra pe care se poate monta orice focalizator doriti dumneavoastra.

 

Telescoapele PlaneWave au devenit in timp alegerea multor universitati sau astrografi din intreaga lume, iar seria de astrografe RC va corespunde,  fara indoiala, cerintelor comunitatii stiintifice. In anumite aplicatii, precum fotometria sau spectroscopia, lentilele reflective pot influenta rezultatele cercetarilor. PW24-RC (fara lentile de aplanare a campului) foloseste doar o oglinda secundara si una primara cu invelisuri reflective. Acest lucru poate fi extrem de util atunci cand se fac observatii on-axis, iar fotografia de camp larg nu reprezinta un interes. Optional, sunt disponibile lentile care corecteaza astigmatismul off-axis si aplaneaza campul, permitand astrografelor sa se ridice la nivelul design-ului CDK chiar si atunci cand luam in considerare un camp larg.

 

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi

 

Caracteristici

Optica Ritchey-Chretien  

Optica RC ofera o performanta excelenta on-axis folosind o oglinda primara hiperbolica si o oglinda secundara, fara a niciun element optic reflectiv pe treseul luminii

Optional, sunt disponibile lentile care corecteaza astigmatismul off-axis si aplatizeaza campul, permitand astrografelor sa se ridice la nivelul design-ului CDK si atunci cand luam in considerare un camp larg.

Design Truss fibra de carbon  

Design-ul deschis truss cu cadru din fibra de carbon minimizeaza expansiunea termica, cea care cauzeaza schimbari ale focosului. In plus, ofera o structura rigida si usoara.

Conexiune de expansiune pentru placa de montare

Permite expansiunea datorata diferentelor de temperatura dintre aluminiu si fibra de carbon.  Aceste conexiuni de expansiune permit partilor de aluminiu ale placii de montare in coada de randunica sa se dilate sau sa se contracte fara a actiona asupra truss-ului din fibra de carbon.

Ventilatoare de racire  

Trei ventilatoare de racire sufla aer in partea anterioara a telescopului. Datorita unor nervuri care dirijeaza curentul de aer se asigura o distribuire uniforma a racirii ajungandu-se rapid la un echilibru terminc. Ventilatoarele sunt controlate cu programul PWI PC  cu kitul optional Electronic Focus Accesory.

Specificatii

Sistem
Design optic Ritchey-Chretien
Apertura 24" (0,61m)
Distanta focala 33962mm
Raportul focal f/6,5
Obstructie centrala 47% (din diametru)
Back focus

5,81" (148mm)

Greutate 108.9 kg
Lungimea tubului optic 56" (142.2cm)
Partea superioara truss din fibra de carbon
Partea inferioara truss din fibra de carbon si tub din fibra de carbon
Latimea tubului optic 787mm
Inaltimea tubului optic 889mm
Oglinda principala
Diametrul 24.5" (622mm)
Apertura 24" (610mm)
Raport focal f/3.2
Aliniere colimata cu laser si fixata permanent
Material Borosilicat calit
Forma Hiperbolica
Coating Aluminiu 96%
Oglinda secundara
Diametrul 9.45" (240mm)
Material Borosilicat calit
Forma Hiperbolica
Coating Aluminiu 96%
Accesorii incluse
Spatiator de focus CDK24

acest spatiator de 5.3" poate fi instalat inrte placa din spate si focalizator pentru a reduce din backfocus pana la valoarea care se regaseste la CDK20.

Spatiator Ronchi

Se plaseaza in locul focalizatorului si este folosit pentru a seta distanta oglinda primara-oglinda secundara. Poate fi folosit impreuna cu un ocular de 1.25", pentru colimare

Ocular Ronchi

Acest ocular este un ecran Ronchi folosit pentru a seta distanta oglinda primara-oglinda secundara.

Protectie oglinda protejeaza la praf oglinda primcipala
Stick memorie PlanWave Include instructuini pentru colimare si spatiere si software
Set de chei English hex
Dimensiuni ambalat 1016mm x 1219mm x 1981mm, 226.8kg

inapoi la pagina anterioara