Cautator StarPointer Pro Celestron

pagina anterioara

Conceputa de astronomi pentru astronomi, aceasta luneta cautatoare premium va permite sa centrati precis tinta dumneavoastra.

Luneta proiecteaza un reticul cu doua cercuri, nu un punct rosu care poate obtura subiectul. Fereastra optica larga, de 40mm ofera un camp vizual larg care va permite sa tintiti rapid si usor. Ledul este luminos si usor de observat chiar si in timpul zilei. StarPointer Pro se atasaeaza rapid la orice telescop si se fixeaza printr-o conexiune in coada de randunica si cu mici suruburi.

click pentru imagine mai mare

 

Cautator  StarPointer Pro Celestron

 

Pret cu TVA: 190 RON

Disponibilitate: in stoc

 

 

Petreceti mai putin timp centrand tinta dumneavoastra si mai mult timp privind cerul cu ajutorul lunetei cautatoare StarPointer Pro. Lunetele traditionale cu punct rosu au fost create initial pentru tir sportiv. StartPointer Pro a fost conceput de astronomi pentru astronomi pentru a oferi cea mai usoara experienta in gasirea obiectelor ceresti aflate pe cerul noptii. Fie ca sunteti la inceput, fie ca sunteti un astronom cu experienta, veti aprecia StarPointer Pro atat pentru design, cat si pentru caracterirstici.

Punctul rosu al lunetelor clasice pot obtura tinta dumneavoastra, de aceea StarPointer proicteaza doua reticule LED circulare. Plasati tinta in interiorul cercurilor si o veti putea urmari apoi si in ocular. Cele doua cercuri servesc si ca instrumente de masurare atunci cand cautati obiectele prin metoda starhopping.

Specificatii

Diametru lentilei 40mm
Baterie 1 x CR2032 (inclusa)
Brate de monater incluse

1 x SCT mare

1 x SCT mic

1 x telescop mic cu montare in coada de randunica

1 x telescop mic cu gauri cu filet

Lungime 15.2 cm
Latime 5.08 cm
Inaltime 8.9 cm
Greutate ~140g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara