Adaptoare T- Celestron

pagina anterioara

Adaptor T universal - 1.25"

Adaptorul T Universal de la Celestron se poate conecta la orice tip de telescop care foloseste un focalizator de 1.25".

Un adaptor T va permite sa atasati o camera SLR 35mm/DSLR la un telescop sau la o luneta terestra. Conectarea adaptorului la camera SLR se realizeaza cu ajutorul unui inel T. Puteti folosi un astfel de ansamblu pentru fotografie terestra sau pentru expuneri scurte ale lunii sau ale planetelor. Pentru fotografia deep-sky, care necesita timpi mari de expunere, mai aveti nevoie de o luneta de ghidaj.

 

Model

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!
Adaptor T Universal 1.25"

 

Adaptor T universal cu lentila Barlow - 1.25"

 

Adaptorul T Universal include  o lentila Barlow 2X care poate fi folosita atat pentru observatii vizuale cat si pentru astrofotografie.

Un adaptor T va permite sa atasati o camera SLR 35mm/DSRL la un telescop sau la o luneta terestra. Conectarea adaptorului la camera SLR se realizeaza cu ajutorul unui inel T. Puteti folosi un astfel de ansamblu pentru fotografie terestra sau pentru expuneri scurte ale lunii sau ale planetelor. Pentru fotografia deep-sky, care necesita timpi mari de expunere, mai aveti nevoie de o luneta de ghidaj.

 

Model

Pret cu TVA Disponibilitate
Adaptor T Universal cu Barlow 1.25" Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

 

Adaptor T pentru SC

 

Acest adaptor T va permite sa atasati o camera foto SLR 35mm/DSLR la un telescop Schmidt-Cassegrain C5, C8, C9,25, C11, C14. Conectarea adaptorului la camera D/SLR se realizeaza cu ajutorul unui inel T. Puteti folosi un astfel de ansamblu pentru toate tipurile de fotografie terestra si astrofotografie. 

 

 

 

Model

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!
Adaptor T pentru SC

 

Adaptor T pentru EdgeHD 8"

 

Acest adaptor T va permite sa atasati o camera foto SLR 35mm/DSLR la un telescop EdgeHD 8". Conectarea adaptorului la camera SLR se realizeaza cu ajutorul unui inel T. Puteti folosi un astfel de ansamblu pentru fotografie terestra sau pentru expuneri scurte ale lunii sau ale planetelor. Pentru fotografia deep-sky, care necesita timpi mari de expunere, mai aveti nevoie de o luneta de ghidaj. 

 

Model

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!
Adaptor T pentru EdgeHD 8"

 

Adaptor T pentru EdgeHD 9.25", 11" si 14"

 

 

Acest adaptor T va permite sa atasati o camera foto SLR 35mm/DSLR la  telescoapele EdgeHD 9.25", 11" sau 14". Conectarea adaptorului la camera SLR se realizeaza cu ajutorul unui inel T. Puteti folosi un astfel de ansamblu pentru fotografie terestra sau pentru expuneri scurte ale lunii sau ale planetelor. Pentru fotografia deep-sky, care necesita timpi mari de expunere, mai aveti nevoie de o luneta de ghidaj. 

Model

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!
Adaptor T pentru EdgeHD 9.25, 11 si 14

 

Adaptor T pentru NexStar 4, C90 Mak si C130Mak

 

 

Acest adaptor T va permite sa atasati o camera foto SLR 35mm/DSLR la telescoapele NexStar 4 SE, C90Mak si C130Mak. Conectarea adaptorului la camera SLR se realizeaza cu ajutorul unui inel T. Puteti folosi un astfel de ansamblu pentru fotografie terestra sau pentru expuneri scurte ale lunii sau ale planetelor. Pentru fotografia deep-sky, care necesita timpi mari de expunere, mai aveti nevoie de o luneta de ghidaj. 

 

 

Model

Cumparati de pe site-ul nostru skywatcher.ro
Adaptor T pentru NexStar 4, C90Mak si C130Mak

inapoi la pagina anterioara