Telescop Maksutov-Casegrain Astro Fi 102 Celestron

pagina anterioara

Controlati telescopul prin WiFi, folosind aplicatia SkyPortal pentru iPhone, iPad si instrumente Android.

Astro Fi 102 este un maksutov-cassegrain cu optica fully coated ce ofera imagini remarcabile ale Lunii, planetelor, nebuloaselor si multor alte obiecte ceresti.  Pe tava pentru accesorii se pot pastra cele doua oculare de 1.25", numeroase alte accesorii precum si un telefon sau o tableta mai mica in zona cauciucata.

Telescop Celestron AstroFi 102 Maksutov

Celestron nu schimba doar modul in care experimentam astronomia, dar modifica si modul in care interractionam cu cerul noptii. Astro Fi 102mm este un telescop plin de calitati care poate fi controlat cu telefonul sau tableta folosind aplicatia gratuita SkyPortal. Aplicatia SkyPortal inlocuieste telecomada traditionala pentru o experienta 100% fara cablu. Indreptati telefonul spre cerul noptii. Cand ajungeti la un obiect pe care doriti sa-l observati, apasati pe ecran. Telescopul Astro Fi se va indrepta spre obiect, in timp pe pe ecran sunt afisate informatii despre acel obiect. Nu a fost niciodata mai usor sa explorezi Universul.

Astro Fi creaza propria conexiune WiFi, astfel incat poate comunica cu telefonul sau tableta in cele mai izolate zone in care nu sunt disponibile retele WiFi sau celulare. Pregatirea pentru observatii este rapida datorita premiatei tehnologii SkyAlign de la Celestron. Centrati oricare trei obiecte stralucitoare in ocular si telescopul isi va calcula singur pozitia. Puteti chiar genera un tur al celor mai interesante obiecte ceresti aflate pe cerul noptii pentru ora si locul in care va aflati.

Tehnologia inovativa WiFi controleaza Astro Fi, dar este optica tubului care face din acest telescop un membru important al familiei Celestron. Timp de peste 50 de ani, Celestron a fost liderul industriei in tehnologie optica si intreaga experienta a fost pusa in slujba Astro Fi. Acest telescop de 102mm, cu optica fully coated ofera imagini superbe cu craterele Lunii, inelele lui Saturn, Marea Pata Rosie de pe Jupiter, Nebuloasa Orion si multe altele.

Telescop Celestron AstroFi 102 Maksutov

click pentru imagine mai mare

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

 

Specificatii

Design optic reflector newtonian
Apertura 102mm
Distanta focala 1325mm
Raport focal f/13
Oculare 25mm (26x), 10mm (132X)
Luneta cautatoare StarPointer
Montura motorizata, altazimutala, tip furca , un singur brat
Trepied aluminiu
Tava accesorii Include o zona cauciucata pentru telefoane sau tableta
Marire minima 15x
Marire maxima teoretica 241x
Magnitudine 12.5
Rezolutie Rayleight 1.37arcsec
Rezolutie Dawes 1.14 arcsec
Putere de adunare a lumini 212x
Viteze pana la 3grade/secunda
Rate de urmarire sideral, solar, lunar
Miscare de urmarire altazimutal
Proceduri de aliniere SkyAlign, Aliniere pe 3 stele, Aliniere la Sistemul Solar
Porturi Port Aux pentru telecomanda optionala
Baza de date peste 120.000 obiecte
Garantie 2 ani

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara