Lentile Barlow Celestron

pagina anterioara

Lentila Barlow este o lentila negativa care creste puterea de marire a unui ocular, reducand in acelasi timp campul vizual. Ea mareste conul luminii focalizate inainte ca aceasta sa ajunga la punctul focal, astfel ca distanta focala a telescopului apare mai mare in fata ocularului. In plus fata de cresterea puterii de marire, beneficiile utilizarii unei lentile Barlow includ un relief ocular mai bun (distanta dintre pupila ochiului si prima lentila a ocularului) si o aberatie de sfericitate redusa in ocular. Insa cea mai mare valoare a unei lentile Barlow este aceea de a dubla numarul de oculare detinute (prin dublarea gamei puterilor de marire ce pot fi obtinute cu aceleasi oculare). Suprafetele tuturor lentilelor Barlow sunt multicoated.

Barlow X-Cel LX 2X

Lentila Barlow X-Cel LX 2X completeaza seria X-Cel LX si este perfecta pentru observatiile astronomice atunci cand aveti nevoie de o putere de marire substantiala. Design-ul cu 3 elemente apocromate ofera o claritate superioara imaginii si un  minim de aberatii cromatice. Toate cele trei elemente optice sunt acoperite antireflex pe toate suprafetele ( fully multy-coated).

Lentila are un inel de alama care asigura prinderea sigura a ocularelor de 1.25" a caror putere de marire va fi dublata.

click pentru imagine mai mare

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

 

Barlow X-Cel LX 3X

Lentila Barlow X-Cel LX 3X cea mai noua aditie la seria de oculare X-Cel LX si este perfecta pentru observatiile astronomice, in special atunci cand utilizati un telescop cu distanta focala scurta. Design-ul cu 3 elemente apocromate ofera o claritate superioara imaginii si un  minim de aberatii cromatice. Toate cele trei elemente optice sunt sunt acoperite antireflex pe toate suprafetele ( fully multy-coated).

Lentila are un inel alama care asigura prinderea sigura a ocularelor de 1.25" a caror putere de marire va fi triplata.

click pentru imagine mai mare

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

Barlow Omni 2X

Lentila Barlow Omni 2X este alcatuita din doua elemente (dublet acromat) acoperite pe toate suprafetele cu straturi antireflex multiple (fully multicoated). Marginile lentilelor sunt innegrite pentru a elimina reflexiile interne si a creste contrastul. Profilul scurt o face utilizabila in toate tipurile de telescoape. Dubletul acromat se poate desfileta, corpul acesteia putand fi utilizat ca si tub de extensie. Evaluarile realizate de astronomi independenti au ajuns la concluzia ca din punct de vedere optic aceasta lentila Barlow este foarte aproape calitativ de modelele premium precum Celestron 2X Ultima si X-Cel LX, fiind mai buna decat multe alte modele ieftine realizate de alti producatori.

click pentru imagine mai mare

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

 

Barlow fotovizual 2X

Lentila Barlow fotovizuala 2X este o solutie relativ ieftina de a dubla distanta focala a telescopului dvs. si astfel puterea de marire obtinuta cu orice ocular. Corpul lentilei contine un filet T pe care se pot cupla prin intermediul diferitor adaptoare/inele T camere foto SLR/DSLR sau alte adaptoare. Prin scoaterea partii optice a lentilei barlow corpul poate fi folosit ca un adaptor T universal pe formatul 1,25".

click pentru imagine mai mare

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

 

Barlow Luminos 2" 2.5X

Lentila Barlow Luminos 2" creste de doua ori si jumatate puterea de marire a oricarui ocular de 2" sau 1.25". Cele 4 elemente optice de inalta calitate produc un camp plat, excelent pentru imagini clare. Tubul solid, construit din aluminiu anodizat, acepta filtre de 2". Un inel de compresie asigura montarea sigura a ocularelor, surubul de strangere fiind suficient de mare incat sa poata fi manevrat chiar si in cazul in care purtati manusi.

Este inclus un adaptor 2"- 1.25".

click pentru imagine mai mare

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

 

 

 

inapoi la pagina anterioara