Telescop Celestron Firscope Cometron

pagina anterioara

Fiti pregatiti pentru urmatoarea cometa alaturi de telescopul  Cometron FirstScope, produs de Celestron in editie limitata. Noul telescop Cometron FirstScope este un telescop  compact, usor, perfect pentru incepatorii care doresc sa experimenteze magia unei comete, a unei planete sau a unei nebuloase. Acest telescop dobsonian de masa beneficiaza de o apertura generoasa de 76mm si cu ajutorul sau puteti gasi si urmari usor orice punct de interes de pe bolta cereasca.

Cometron FirstScope ofera imagini clare si luminoase ale cometelor sau altor obiecte ceresti si scoate in evidenta muntii si craterele Lunii. Datorita campului vizual larg veti putea observa partea cea mai stralucitoare a unei comete impreuna cu coada sa sau puteti admira obiecte deep-sky precum nebuloasa Orion.

Cantarind mai putin de 2kg, telescopul Cometron este un telescop portabil pe care il puteti avea cu dumneavoastra in orice calatorie. Are si un design atragator care il face suficient de stilat pentru a reprezenta un si obiect decorativ al biroului dumneavoastra.

click pentru imagine mai mare

 

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

Disponibilitate: in stoc

 

 

 

Caracteristici

Diametru 76mm
Design optic reflector newtonian
Distanta focala 300mm
Raport focal f/3,95
Marire teoretica maxima 140X
Oculare Kellner 20mm (15X), 10mm (30X)
Rezolutie (arcsec.) 1,93
Diametrul focalizatorului 1,25"
Montura altazimutala Dobson
Controlul miscarii

altitudine si azimut

Greutate 1,96 kg
Garantie 2 ani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara