Kit de accesorii pentru telescopul Celestron Firscope

pagina anterioara

Telescopul FirstScope este un telescop minunat pentru oricine este interesat de astronomie. Pe langa dotarile standard, Celestron va ofera si un pachet cu accesorii aditionale care vor extinde capacitatille telescopului dumneavoastra si va face ca observatiile astronomice sa fie mai placute, mai interesante si mai usoare.

Geanta de transport inclusa in kit va ajuta sa transportati in siguranta micul telescop Firstscope, oriunde v-ati deplasa.

click pentru imagine mai mare

 

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

Disponibilitate: in stoc

 

Kitul include:

 

Un ocular de 12.5mm (montare 1.25") - creste puterea de marire a telescopului la 24X si face mai usoara gasirea si observarea unor obiecte ceresti care necesita o  putere de marire semnificativa.

Un ocular de 6mm (montare 1.25") -  creste puterea de marire a telescopului la 50X si permite observarea unor detalii la obiectele mai putin stralucitoare.

Un filtru lunar (montare 1.25") - reduce luminozitatea lunii si creste contrastul astfel incat veti putea observa mai multe detalii pe suprafata lunara. Filtrul are filete cu ajutorul carora il puteti monta la oculare.

Lunteta cautatoare 5X24 cu brat de montare - avand un camp vizual foarte larg si o putere de marire redusa, luneta va ajuta sa gasiti mult mai usor obiectele de interes pentru sesiunea dumneavoastra de observatii.

Geanta de transport din Nylon - in interiorul ei puteti transporta atat telescopul Firstscope cat si accesoriile sale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara