Luneta cautatoare 9x50 Celestron

pagina anterioara

Luneta cautatoare 9x50 Celestron este o luneta de calitate, cu obiectivul acoperit antireflex pe toate suprafetele si un camp vizual real de 5grade. Designul optic al lunetei produce imagini corect orientate, facand astfel mai usoara localizarea atat a obiectelor astronomice, cat si a celor terestre. Unghiul de 90 de grade face ca utilizarea ei sa fie mai confortabila pentru gatul observatorilor. Ocularul cu reticul dublu iluminat face mai usoara centrarea obiectelor in campul vizual.

Lunetele cautatoare sunt lunete secundare, folosite pentru a ajuta in localizarea obiectelor in telescopul principal. Cu cat luneta cautatoare este mai mare, cu atat mai mult veti putea observa prin ea, pana la o limita superioara de 50-60mm in general.

Lunetele cautatoare se monteaza pe tubul telescopului principal si sunt accesorii de neinlocuit pentru localizarea obiectelor ceresti.

Luneta cautatoare 9x50 este livrata cu un adaptor de montare rapida. Adaptorul poate fi montat pe telescoapele Schmidt - Cassergrain C8, C9.25, C11 si C14. Adaptorul impreuna cu luneta pot fi montate si demontate fara a afecta alinierea lunetei cu telescopul.

Pret cu TVA:  690 RON

Disponibilitate: la comanda

 

inapoi la pagina anterioara