Autoguider NexGuide - Celestron

pagina anterioara

Autoguiderul NexGuide elimina nevoia utilizarii unui laptop pentru autoghidaj. NexGuide este o unitate de autoghidaj autonoma care contine atat unitatea de control, cat si camera de ghidaj intr-un corp mic si usor.

click pentru imagine mai mare

Cipul ccd sensibil de la Sony care este implementat permite ghidajul folosind stele mai putin stralucitoare. Cipul are o dimensiune de 5,6X4,7mm cu o dimensiune a pixelilor de 9,6 X7,5 microni. Autoguiderul NexGuide calibreaza automat fiecare axa a monturii si stabileste automat parametrii de ghidaj. Prin adaptorul pe 1,25" inclus se poate instala la orice focalizator existent. Prin folosirea unui inel de parfocalizare se poate parfocaliza orice ocular cu autoguiderul NexGuide pentru a schimba rapid fara refocalizare ocularul cu autoguiderul. Telecomanda cu 9 butoane permite un acces rapid prin meniul autoguiderului fara a atinge autoguiderul, extrem de important pentru a nu introduce vibratii. Autoguiderul poate fi alimentat cu 4 baterii D (neincluse) sau cu un transformator AC/DC 220V/6-12V neinclus.

Recomandam utilizarea autoguiderului NexGuide cu telescoape cu o distanta focala mai mare decat a telescopului principal prin care se realizeaza fotografia, intrucat NexGuide nu ghideaza la nivel de subpixel. Pentru a ghida cu refractoare cu distante focale mai mici decat a telescopului principal va recomandam autoguiderul LVI SmartGuider de la Baader Planetarium.

Prezentare video a autoguiderului NexGuide Celestron

 

Model

Pret cu TVA Disponibilitate
Autoguider NexGuide Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

 

 

 

inapoi la pagina anterioara