Reducatoare de focala

 pentru telescoape SCT EdgeHD  -  Celestron

pagina anterioara

Reducatoarele 0.7X scad raportul focal al telescoapelor EdgeHD 800, EdgeHD 1100 si EdgeHD 1400 si reduc timpul de expunere necesar capturarii unei imagini (fata de timpul de expunere necesar cu telescopul in conditii standard, pentru fotografierea unui anumit obiect ceresc).

Reducatoarele de focala 0,7X pentru telescoapele EdgeHD 1100/1400 sunt alcatuite dintr-un sistem de 5 elemente optice ce mentine aceeasi planeitate nativa a telescoapelor EdgeHD. Campul vizual creste cu 43%, reducatorul fiind ideal pentru capturarea imaginilor de camp larg. Reducatorul de focala se monteaza direct pe filetul 3.25" al telescopului. Datorita acestei caracteristici vignetarea mecanica scade si veti putea folosi fara compromisuri senzori mai mari (full-frame) si intrumente de ghidaj Off-Axis. Back-focusul sistemului optic ramane identic dupa montarea reducatorului permitand montarea fara probleme a accesorilor sau a camerelor.

Reducator de focala 0,7X pentru Edge HD 1100/1400

click pentru imagine mai mare

Reducatorul de focala 0.7X pentru Edge HD 800 este alcatuit din 4 lentile cu un design special destinat sa mentina campul plat al sistemului optic Celestron Edge HD. Spre deosebire de alte reducatoare, acest accesoriu aduce un substantial back-focus ce ofera posibilitatea de a atasa la acesta mai multe tipuri de accesorii astrofotografice.

Design: 4 lemente optice; Back-focus - 105mm; reduce timpul de expunere un un f-stop; campul vizual mai mare cu 43%; optimizat pentru senzori APS-C.

Reducator de focala 0,7X pentru Edge HD 800

click pentru imagine mai mare

Reducatoarele Edge HD au elemente optice de foarta buna calitate (dispersie cromatica foarte mica, elemente de sticla cu Lanthanum pentru contrast maxim si aberatii cromatice minime). Toate suprafetele care au contact cu aerul sunt acoperite cu straturi multiple care asigura maximul de transmisie a luminii si o excelenta corectie a culorii. Marginile lentilelor sunt innegrite pentru a minimiza reflexiile interne si pentru a creste contrastul.

Corpul este fabricat din aluminiu (cu ajutorul unui strung computerizat de mare precizie) pentru ca elementele optice ale reducatorului sa ajunga precis pe axa optica a telescopului.

Toate adaptoarele T compatibile EdgeHD pot fi folosite si dupa montarea acestui reducator.

Model

Reducator de focala pentru SCT EdgeHD 800 Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!
Reducator de focala pentru SCT EdgeHD 925 Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!
Reducator de focala pentru SCT EdgeHD 1100 Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!
Reducator de focala pentru SCT EdgeHD 1400 Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara