Aplicatia SkyPortal Celestron

pagina anterioara

Cea mai noua aplicatie de planetariu de la Celestron redefineste experienta pe care o puteti avea cu cerul noptii. Explorati Sistemul Solar, 120.000 de stele, peste 200 de roiuri de stele, nebuloase, galaxii, zeci de asteroizi, comete si sateliti - inclusiv ISS. SkyPortal contine tot ce aveti nevoie pentru a va bucura din plin de cerul noptii.

SkyPortal app v1.1

 

Descarcati gratuit aplicatia

Pentru Android

Pentru iOS

 

Cel mai important este faptul ca, folosind tehnologia WiFi, puteti controla direct de pe telefonul/tableta dumneavoastra orice telescop Celestron compatibil.

Expertii Celestron au colaborat cu dezvoltatorii SkySafari pentru a oferi cea mai buna aplicatie de planetariu gratuita.

Nou in versiunea 1.1: Aplicatia este compatibila cu monturi EQ si SkyQ Link. SkyPortal ofera compatibilitate cu toate monturile ecuatoriale si alt-azimutale echipate cu SkyQ Link: AS-GT, CGEM, CGM DX, CGE, CGE Pro, LCM, NexStar SLT, SE, Evolution, CPC, CPC DX

Caracteristici:

- Modul Compass va permite sa tineti instrumentul mobil indreptat in sus si sa identificati instant stele, planete, galaxii si multe altele. Faceti zoom pentru a observa obiecte mai putin stralucitoare, obiecte care nu sunt vizibile ochiului liber

- Vedeti o lista customizata a celor mai bune obiecte ceresti, in functie de ora, data, locatie

- SkyPortal simuleaza harta cerului de cu pana la 100 de ani in trecut sau viitor. Derulati timpul inainte pentru a sti, de exemplu, cand este vizibila Marea Pata Rosie de pe Jupiter.

- Priviti sute de astrofotografii realizate de NASA. Ascultati peste patru ore de inregistrari audio pentru a invata istorie, mitologie si alte informatii despre cer

- Modul Night Vision va ajuta sa va pastrati acuitatea vizuala si dupa lasarea serii, pe intuneric

Controlul telescopului

Folositi un instrument mobil impreuna cu un telescop compatibil WiFi  - asa cum sunt telescoapele Evolution - sau cu orice telescop Celestron echipat cu modulul SkyQ Link. Optiunile pentru o aliniere rapida si usoara va permit sa aliniati in doar cateva minute telescopul, fara sa fie nevoie sa cunoasteti cerul. Apasati pe orice obiect de pe ecranul telefonului/tabletei pentru a-l aduce automat in campul vizual al ocularului.

Alinierea SkyPortal include modele avansate ale cerului si ofera o precizie mai buna decat orice alt sistem care se bazeaza pe un computer dedicat.

 

SkyPortal este compatibil cu Android 4.0 sau mai recent
 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara