StarSense AutoAlign pentru monturi Sky-Watcher

pagina anterioara

Aliniati automat montura dumneavoastra computerizata Sky-Watcher cu ajutorul StarSense. Nu este nevoie sa identificati sau sa localizati nicio stea de pe cerul noptii - StarSense va alinia automat telescopul astfel incat sa puteti incepe observatiile in cateva minute.

StarSense inlocuieste telecomanda SynScan si foloseste telecomanda si camera StarSense Celestron. StarSense vine echipata cu un brat de montare care este compatibil cu majoritatea tuburilor optice Celestron si Sky-Watcher. StarSense detine 3 porturi AUX care accepta si un accesoriu GPS.

Tehnologia StarSense a fost inovata de catre inginerii Celestron, permitand telescoapelor computerizate sa se alinieze singure cu cerul noptii. Nu a fost niciodata mai usor sa localizati obiectele ceresti. Acum, aceasta tehnologie poate fi folosita si la monturile computerizate Sky-Watcher cu ajutorul noii Cutii Interfata, marindu-se astfel numarul de telescoape care se pot bucura de tehnologia revolutionara StarSense.

Cum functioneaza? Camera StarSense si telecomanda se cupleaza la Cutia Interfata, iar aceasta din urma se conecteaza in portul pentru telecomanda al monturii. In cateva minute montura dumneavoastra Sky-Watcher va fi aliniata si veti putea incepe observatiile.

 

Model

StarSense pentru monturi Sky-Watcher Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

StarSense include o camera digitala care se ataseaza tubului optic al telescopului impreuna cu o telecomanda dedicata. Montati instrumentul, apasati butonul de aliniere de pe telecomanda si StarSense incepe sa captureze imagini ale cerului si sa le compare cu baza sa de date care contine peste 40.000 de obiecte ceresti. In aproximativ 3 minute, StarSense aduna suficienta informatie pentru a-si triangula pozitia si pentru a se alinia. Apasati apoi butonul SkyTour: StarSense va orienta telescopul catre cele mai interesante stele, planete, galaxii in functie de locul si timpul in care va aflati.

Monturi compatibile cu StarSense Componente
HEQ5 Telecomanda StarSense
EQ6 Camera StarSense cu 2 brate de montare (mic si mare)
AZ-EQ5

Cutia Interfata

AZ-EQ6 Cablu
EQ8
Monturi AZ compatibile SynScan

 

 

inapoi la pagina anterioara