Camere color ccd DBK pe USB Imaging Source

pagina anterioara

DBK 21AU618.AS

click pentru imagine mai mare

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi

Caracteristici:


Pana la 60 de cadre color pe secunda
Camera astronomica DBK 21AU618.AS reda pana la 60 de imagini color pe secunda fiind, prin urmare, ideala acelori tipuri de astrofotografie care necesita o rata mare de cadre. Prin utilizarea software-lui livrat (IC Capture.AS) se pot surprinde fara pierderi, si necomprimate, fisiere de tip AVI.

Redarea rapida a imaginilor color
Formatul Raw al imaginilor create de senzorul color CCD necesita o post-procesare care se refera la interpolarea culorii (transformarea formatului RAW intr-una din multele formate mai comune si mai usor de manipulat). Acest tip de proces presupune cel putin 16 biti/pixel si astfel o latime de banda mai larga in timpul transferului. Interpolarea de culoare pe camera DBK 21AU618.AS o realizeaza poate fi insa oprita pentru ca 60 de imagini color sa poata fi transferate intr-o secunda. In acest caz, procesul de interpolare a culorii poata fi efectuata de PC-ul gazda prin intermediul programului IC Capture.AS. In cazul in care intrerpolarea de culoare nu este dezirabila fisierele AVI pot fi scrise in formatul RAW.

Senzorul SonyŽ color CCD
Camera astronomica DBK 21AU618.AS foloseste un modern senzor color de imagine CCD: ICX618AQA cu scanare progresiva, de la Sony. Formatul 1/4" al senzorului ofera imagini cu o rezolutie de 640 x 480 pixeli. Chiar si la timpi mari de expunere zgomotul de imagine este minim. Senzorul ICX618AQA este cel mai sensibil senzor pe acest format de la Sony, de 2 ori mai sensibil decat senzorul ICX098BQ folosit in camera DBK 21AU04.AS, permitand astfel obtinerea de mai multe detalii in acelasi timp de expunere, iar in final de obtinerea de mai multe cadre in acelasi interval de timp. Senzorul ICX618AQA este cel mai cautat senzor color in prezent de astronomii amatori pentru fotografie planetara, lunara si solara datorita caracteristicilor sale impresionante.

Fara filtru IR-cut
Cu toate ca DBK 21AU618.AS este o camera astronomica cu senzor color CCD, ea nu are insa si un filtru IR-cut incorporat. Prin urmare este posibil ca detinatorul acestei camere sa foloseasca propriile filtre, in functie de aplicatie si de rezultatele pe care le urmareste.

Transfer rapid de date prin USB 2.0
Camera astronomica DBK 21AU618.AS genereaza o rata mare de imagini color necomprimate. Pentru a facilita transferul rapid al acestor imagini catre un PC, camera este dotata cu un conector de tip USB 2.0

Timp maxim de expunere: 60min

Montura: C/CS

Software
Aceasta camera se livreaza impreuna cu driver-ul aferent si cu programul dedicat de editare, IC Capture.AS.

 

 

inapoi la pagina anterioara