Lupe iluminate Celestron

pagina anterioara

Lupele iluminate Celestron sunt lupe multifunctionale ce pot fi utilizate pentru studierea unei multitudini de obiecte in multe domenii de interes precum hobbiuri, educatie, controlul calitatii, industrie, bijuterie si medicina: monezi, timbre, pietre pretioase, insecte, plante, gandaci, roci, placi cu circuite electronice, materiale, bijuterii, piele si leziuni ale pielii etc. Sistemul de iluminare cu care este dotata fiecare lupa asigura o iluminare buna a obiectului inspectat indiferent de conditiile de lumina ale mediului in care se utilizeaza, astfel ca detaliile sunt mai vizibile si mai bine definite pentru ochiul uman.

Lupa mare iluminata cu led 2X - 4X

Aceasta lupa este dotata cu un iluminator cu led ce produce o lumina alba. Datorita marimii mari a lupei aceasta este utila pentru citit, filatelie, numismatica, in activitati de restaurare sau pentru inspectia materialelor. Lupa include la baza ei o lupa mai mica care produce o marire de 4X. Astfel dupa studierea obiectului la marire de 2X se pot amplifica detaliile mici folosind lupa mica cu marire de 4X. Optica este realizata dintr-o lentila de acril de inalta calitate.

Lupa mare iluminata cu led 2X-4X Celestron

click pentru imagine mai mare

Pret cu TVA: 60 RON

Disponibilitate: in stoc

Marire: 2X si 4X

Diametrul: lentila mare cu marire 2X - 108mm, lentila mica cu marire 4X - 25mm

Sistem optic: lentila din acril de inalta calitate

Iluminare: led

Alimentare: 2 baterii LR1130 (incluse)

Dimensiuni: 224 mm x 114 mm x 15 mm

Greutate: 119 grame

 

Lupa iluminata cu bec 10X

Aceasta lupa este dotata cu un iluminator cu bec cu filament ce produce o lumina galbena. Datorita marimii mici si a materialului plastic rezistent din care este realizat corpul lupa poate fi purtata in buzunar si utilizata in orice mediu, fiind utila in special pentru observarea obiectelor pe teren. Cele 2 baterii AA (neincluse) ce alimenteaza becul asigura o durata de iluminare foarte mare.

Lupa iluminata cu bec Celestron

click pentru imagine mai mare

Pret cu TVA: 185 RON

Disponibilitate: stoc epuizat

Marire: 10X

Diametrul: 21mm

Sistem optic: triplet cu lentile din sticla

Iluminare: bec cu filament

Alimentare: 2 baterii AA (neincluse)

Husa de protectie: inclusa

Dimensiuni: 117 mm x 41 mm x 36 mm

Greutate: 119 grame

 

Lupa iluminata cu led 10X

Aceasta lupa este dotata cu un iluminator cu led ce produce o lumina alba. Sistemul optic este realizat din sticla de inalta calitate, din 3 lentile acoperite cu straturi antireflex pe toate suprafetele. Imaginea produsa este clara, bine definita si focalizata uniform indiferent de unghiul de privire. Avand o marime mica lupa poate fi purtata in husa protectiva in buzunar. Datorita calitatii optice superioare lupa este foarte utila pentru observarea detaliilor fine in domenii precum numismatica, filatelie, inspectii medicale, bijuterie, pietre pretioase, electronica.

Lupa iluminata cu led Celestron

click pentru imagine mai mare

Pret cu TVA: 235 RON

Disponibilitate: stoc epuizat

Marire: 10X

Diametrul: 21mm

Sistem optic: triplet cu lentile din sticla

Antireflex: acoperiri antireflex multistrat pe toate suprafetele

Iluminare: led

Alimentare: 2 baterii LR927 (incluse)

Husa de protectie: inclusa

Dimensiuni: 51 mm x 30 mm x 23 mm

Greutate: 57 grame

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara