Microscop contrast faza Infinity 10

pagina anterioara

Microscoapele Infinity (sistem optic corectat la infinit) nu mai necesita pastrarea unui tub de 160mm si prin urmare se pot introduce numeroase accesorii pe traseul luminii. Prin urmare, microscoapele infinity accepta un numar nelimitat de accesorii.

Pentru a  utiliza un microscop cu contrast de faza, unitatea de iluminare si sistemul optic (incluzand aici condensatorul de contrast faza, diafragma si obiectivul de contrast faza) trebuie sa fie ajustate corespunzator. Metoda se bazeaza pe interferenta. Specimenul este iluminat din diferite directii, lumina de la doua surse putatnd sa il lumineze sau sa il intunece.

Microscopul cu contrast faza este folosit in numeroase teste in industrie sau biologie pentru analiza apei sau  a diferitelor culturi de celule. Este ideal pentru celule subtiri si sectiuni de 0.2-1 microni, Procesul cere o pozitionarea perfecta a sursei de lumina, opticii si condensatorului cu contrast de faza, astfel incat diferenta de faza dintre lumina directa si lumina difractata sa devina vizibila.

click pentru imagine mai mare

Microscop Infinity 10

Pret cu TVA: 7250 RON

Disponibilitate: la comanda

Livrare: in 3-5 zile

 

Microscop Infinity 11

Pret cu TVA: 10600 RON

Disponibilitate: la comanda

Livrare: in 3-5 zile

 

Caracteristici

- Doua oculare 10x

- Cap trinocular: cap binocular si adaptor pentru camera

- Adaptor oculare (cap binocular) tip Seidentopf inclinat la 30 de grade. Distanta interpuilara reglabila intre 50 si 75mm. Se poate roti 360 grade.

- Turela pentru obiective cu cinci pozitii.

- 5 obiective acromate: in varianta Infinity 10 - 4 obiective plane (4x, 10x, 20x, 100x) si un obiectiv contrast faza 40PH; in varianta Infinity 11- obiectiv plan 4X si patru obiective cu contrast de faza (10PH, 20PH, 40PH, 100PH)

- Iluminator Koehler, intensitate reglabila

- Stand mecanic 190mm x 140mm (deplasare 78mm x 55mm)

- Focus fin si grosier

- Condensator contrast de faza cu diafragma.

Nou: un stand mai mare

Nou: Montura speciala pentru condensator va permite sa sa schimbati rapid intre camp luminos, camp intunecat sau sa treceti la contrast de faza.

Nou: Diafragma pentru camp intunecat (accesoriu optional) poate fi montata direct pe condensatorul Abbe

Nou: Filtrul rotativ de polarizare se poate monta direct pe condesatorul Abbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara