Cap de ghidaj la distanta (RGH) pentru camere STT si STXL - SBIG

pagina anterioara

Camera de ghidaj la distanta pentru camere SBIG

Puteti adauga o a doua camera de ghidaj pentru camerele STT sau STXL si sa realizati ghidajul folosind o luneta de ghidaj separata. Camera RGH contine acelasi cip KAI-0340 monocrom ce este folosit si la rotile de filtre cu autoghidaj ale camerelor STT sau STXL. De asemenea, senzorul este folosit si la camera ST-i. 

RGH se monteaza pe portul special aflat pe corpul camerei si primeste energie si semnal direct de la camera. Cu toate ca RGH seamana foarte mult cu ST-i, nu sunt identice.  RGH poate fi folosita doar conectata la portul camerelor STT si STXL. Si, spre deosebire de ST-i, camera RGH poate controla un accesoriu de optica adaptativa.

Atat camerele din seria STT si cele din seria STXL au doua versiuni de roti de filtre. Rotile de filtre standard si rotile de filtre cu autoghidaj. Rotile de filtre standard sunt special concepute pentru a permite destul backfocus atunci cand sunt atasate obiective Nikon sau Canon EOS.

RGH se livreaza cu un cablu HDMI de 2m. Toate accesoriile camerei ST-i se regasesc si la RGH: montura C, adaptoare pentru obiective.

Pret cu TVA: in curand

Disponibilitate:

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara