Luneta terestra Dialyt 18-45x65 Carl Zeiss

pagina anterioara

Robusta si de incredere

Luneta terestra Dialyt isi arata puterea in cele mai dificile conditii. In excursii lungi, pe un teren dificil, in conditii meteo neprietenoase, cand aveti nevoie de un instrument usor care sa nu va dezamageasca, Dyalit va va impresiona.

 

 

 

 

 

Gasiti repede ceea ce doriti

Factorul cheie in tintirea precisa este viteza cu care puteti decide daca apasati sau nu tragaciul. Cu cat aveti mai mult timp pentru a trage, cu atat veti fi mai sigur de decizia dumneavoastra. Dialyt 18-45x65 este construita pentru a tinti si identifica usor si este mereu gata de utilizare. Este suficient de lunga pentru a o aseza pe rucsac, iar focalizarea si alinierea va ajuta sa gasiti rapid tinta; nu veti mai avea nevoiue de un trepied.

Performanta optica inalta

Sunteti mereu pregatit, de la ivirea zorilor pana la ultimle minute de lumina. Campul vizual larg, straturile optice de ultima generatie, gama larga de puteri de marire o fac perfecta pentru orice tip de observatii.

 

 

 

Compacta si usoara

Constructia monobloc o face companionul excelent pentru urmarirea animalelor sau pentru vanatoare alpina. Poate fi usor purtata in rucsac sau, cu o curea, in jurul gatului sau pe umar.

 

 

 

Fara condens

Azotul cu care luneta este umpluta previne apartia condensului. Prin urmare utilizarea lunetei nu este influentata de conditiile meteo de afara.

 

 

 

 

Putere de marire variabila

Puteti gasi cu usurinta tinta folosind o putere de marire de 18X pentru ca mai apoi sa cautati detaliile la 45X.

 

 

 

 

 

Utilizare confortabila

Luneta Dialyt este usor de operat, chiar si cand viteza este cerinta numarul unu. Fie ca o sprijiniti de un copac, fie o asezati incet pe rucsac, luneta va ajuta sa tintiti rapid.

Invelisul de cauciuc asigura operarea silentioasa si sigura.

 

 

Conectarea la trepied

Chiar daca luneta poate fi folosita direct din mana (folosind un punct de spijin), pentru observatii mai lungi e posibil sa simtiti nevoia folosirii unui trepied. In acest sens Luneta Dialyt este prevazuta cu un adaptor de trepied

 

 

 

 

Pret cu TVA: 6190 RON

 

Disponibilitate: la comanda

click pentru a mari imaginea

Putere de marire 18x-45x
Diametru obiectiv 65mm
Diametrul pupilei de iesire 3.6-1.4mm
Camp vizual la 1000m 40-23m
Cel mai apropiat focus 10m
Obiectiv Acromat (5 lentile)
Rezistenta la apa 400 mbar
Lungime 395mm
Latime 76mm
Inaltime 78mm
Greutate 1195g

Vezi informatii generale despre produsele optice Zeiss

inapoi la pagina anterioara