Luneta terestra Diascope Victory 65 T FL Carl Zeiss

pagina anterioara

Optica avansata a unei lunete terestre Victory Zeiss este definita de lentile, unul dintre elemente fiind realizat din cristal de fluorit caracterizat prin indici mici de dispersie. Pentru a avea rezultate nealterate si un camp vizual impecabil lentilele Zeiss sunt acoperite cu un strat antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina LotuTec care previne depunerea prafului si slabeste la maxim aderenta picaturilor de apa. Carcasa lunetelor asigura protectie impotriva prafului si a apei, este usoara si solida, capabila de a amortiza socuri puternice. Mecanismul de focusare este unul rapid si de finete si aduce un plus de functionalitate, permitand observatorului o obtinerea unor imagini  extrem de detaliate de la cele mai mari distante.

 

 

Pret cu TVA: 8640 RON

 

(ocularul nu este inclus)

Disponibilitate: la comanda

 

 

Design-ul compact si greutatea redusa fac luneta terestra Victory 65 F FL ideala pentru orice expeditie indrazneata, fie ca are loc intr-o zona muntoasa sau pe un teren accidentat.

Caracteristici
Diametrul obiectivului 65mm
Putere de marire (cu ocularul 8-24mm) 15-56x
Diametrul pupilei la iesire 4.3-1.2mm
Camp vizual la 1000m 52-21m
Cel mai apropiat focus 4m
Obiectiv FL (4 lentile)
Rezistenta la apa 400mbar
Lungime 300mm
Latime 80mm
Inaltime 105mm
Greutate la utilizare 1100g

*Sunt disponibile 2 variante: montare ocular in unghi drept sau in unghi de 45°

Diferite domenii utilizare

Acete lunete performante pot fi folosite in diferite scopuri: observare in departare sau in proximitate, urmarirea de animale sau obiecte. Folositi o putere mica de marire pentru a depista o pasare in cuibul ei sau un animal bine camuflat. Sau folositi puteri de marire de 56X pentru  a observa cele mai fine detalii.

 

 

Rapid si precis

Cu ajutorul sistemului de focus dual, focalizatii perfect orice doriti. Daca roti rapid butonul de focus sistemul opereaza in modul grosier. La o miscare fina, focul va reactiona pe masura.

 

 

 

Luminos sau compact?

Victory DiaScope 85T* FL nu are competitie daca discutam despre luminozitate. Fie ca sunt primele momente ale diminetii , fie clipele din amurg, aceasta luneta va va oferii imagini impresionante.

Victory DiaScope 65T* FL este o luneta mica si compacta. Greutatea redusa o face excelenta pentru observatii in natura, drumetii sau excursii cu bicicleta.

 

Concept FL

Imaginile au culori naturale, sunt luminoase si au un contrast puternic, toate acestea datorita sticlei cu fluorit. Conceptul FL inseamna ca aproape nu veti sesiza nici o aberatie cromatica. Chiar si cele mai mici detalii sunt vizibile, atat pentru ochi, cat si pentru camera.

 

 

Rezistente la zgarieturi, robuste, silentioase

Invelisul de cauciuc nu e doar robust si rezistenta la zgarieturi, dar ofera si protectie pe orice tip de vreme.

 

 

 

 

 

Sigur la accidente

Ocularul are un sistem de prindere care previne caderea accidentala a acestuia.

 

 

 

 

 

Strat LotuŽTec

Bucurati-va de imagini de calitate indiferent de vremea de afara. Stratul LotuŽTec va asigura ca orice picatura de apa va aluneca de pe lentile, iar praful va putea fi indepartat fara urma.

 

 

 

Straturi Carl Zeiss T* multi-strat

Atunci cand sunteti in situatii cu lumina putina aveti nevoie de un binoclu cu o transmisie excelenta a luminii. Straturile Carl Zeiss T* multi-layer permit unei foarte mari cantitati din lumina sa ajunga la ochiul dumneavoastra.

 

 

 

Imagini curate, fara reflexii

Imagini ireprosabile de la rasaritul soarelui pana la apus, chiar si in contre-jour.

 

 

 

 

 

Vezi lista de accesorii pentru lunetele terestre Zeiss

Vezi lista cu oculare disponibile pentru lunetele terestre Zeiss

Vezi informatii generale despre produsele optice Zeiss

 

inapoi la pagina anterioara